Kuka olemme ?

Machine à vendanger AlmaA

rchimedys­™ ratkaisi maailman johtavan korjuukonevalmistajan ALMAn pulman, joka koski ruuvikuljettimissa ollutta ongelmaa rypäleiden lajittelussa ja siirrossa.

Tavoite on löytää modulaarinen ratkaisu perustuen muoviraaka-aineisiin, luotettava ja hyvin taloudellinen, mikä soveltuu eri ruuvikuljetinkonfiguraatiohin.

Alma on valtuuttanut Exventyksen, teollisten innovaatioiden specialistin, etsimään uuden luotettavan ruuvidesignen lsuurimmalla mahdollisella hyötysuhteella.

Ideasta loppuratkaisuun

Maailman laajuinen patenttitietokannan selvitys toi ilmi, että kukaan ei ollut löytänyt ratkaisua tarpeeksi vahvan muovikierukan malliksi vastaamaan korkeisiin käyttöolosouhde vaatimuksiin.

TRIZ metodiin perustuvan lähestymisstavan tuloksena eräälle maatalouskonevalmistajalle, Archimedys kattaa nyt laajan alueen teollisista bulkin ja jauheiden käsittelystä.

Tämä siksi, että kompromissi suurten mekaanisten ominaisuuksien ja monimutkaisen muodon välillä oli hyvin saavutta menettämättä suorituskykyä.

Exventys implementoi tiukan innovatiivisen työskentelymetodin, yhdistää kaikki muodolliset ja epämuodolliset tekniset vaatimukset.

Tulos? Suuri kustannusten pudotus verrattuna alkuperäiseen ratkaisuun ja hyötysuhde tuotannossa parempi kuin oli odotettu.

Kehitys prototyypistä täydelliseen tuotevalikoimaan

Iserco, johtava toimittja siilotoimilaitteille ja bulkkitavaran käsittelyn mestari havaitsi heti Archimedyksen™, mahdollisuudet. Iserco otti käyttöön laajan ja tarkan moduulituotteiden aluemäärittelyn ja erinomaisen täydennyksen teollisissa käytöissä.

Ranskassa ja kaikkialla mailmassa

Archimedys on ny tmaailmanlaajuinen myyntituote 2010 vuodesta lähtien kansainvälisen ja asiantuntevan tukiverkostonsa avustamana. Archimedys™ on läsnä siellä missä vaaditte tuotteillenne yksinkertaista toimintaa ja tehoa kuljetuksessa.